[Stars Girl] 鍾卓菲Celine 進軍影視樂壇

擁有34D 鍾卓菲Celine 今年將進軍樂壇,除推出新歌外,也會推出她首本個人寫真集,而她有份演出的電影《私人會所》也快將推出。Celine初出道是一位model,經朋友介紹下認識現任公司並簽約成為旗下藝人。

作為新人的她很快就有機會拍攝她的個人寫真集,而寫真共分為四個部份,有陽光海灘、高貴、家居和pole dance的造型。陽光與海灘就當然會去沙灘影泳衣,呈現Celine健康性感,青春既一面;而高貴的造型是會著上晚裝隆重少少影相;仲會有家居系列,著睡衣、係廚房煮野食,帶你窺探Celine平時係屋企既一面;最後就當然係重點推介項目Celine玩pole dance,今次仲會挑戰係pole上擺唔同pose影相,呈現Celine健康性感之外,活力好動既一面。

此外,Celine早前參與電影《私人會所》演出,劇中有不少激情性感場面,絕對是大膽嚐試,拍既時候她雖然緊張但都好相信導演,希望大家入場支持!

Celine稍後會推出一首國語歌,叫做《愛了》,亦都會同時錄埋廣東版本,係內地同香港一齊做宣傳,首歌係一首輕快甜蜜既歌,是講述一個女仔受過傷後搵到真愛,可以依靠,亦都會成日記掛住對方,重拾初戀既感覺,想起以前既痛都變得微不足道,拯救左個女仔。

攝: Tommy Tang
MUA:Natalie [email protected] Studio

浩楠

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。