直播粉絲同葉梓嵐慶生 生日願望:想做旅遊主持

IMG_3819日前一班直播朋友仔就為9月19日生日的葉梓嵐Karen 舉行生日會。Karen 話:今年生日對自己黎講真係好難忘,其實我有好多年都無搞大型嘅生日會,差不多近年都係好簡單咁同屋企人食餐飯就心足。今年竟然有成三十幾人同我一齊慶祝生日,而最特別嘅今次出席既朋友全部都係玩直播而認識。我從來冇諗過喺直播平台竟然認識到一班知心好友,呢份緣實在係好難得。希望黎緊係直播事業上識多啲朋友,擴闊自己嘅社交圈子!

IMG_3885識我嘅人都知我好鐘意旅行,所以今年生日願望有更多機會遊歷世界,亦想嘗試吓拍片分享比大家睇吓各國風情藉此分享旅程當中嘅一些經歷。同時衷心希望今年可以多啲各類主持、電影、廣告,成為多方面發展既全能藝人。

L1000794Karen 真係有好多粉絲同佢慶祝

IMG_3898即場攪左個寫真簽名會

浩楠

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。