電影《金袍拳王》葉文龍師傅、朱永棠、鬼塚義字行頭 劉婷婷谷胸扮飛女

日前葉文龍師傅改編電影《金袍拳王》於大埔三門仔漁排拍攝。葉文龍師傅、古惑仔朱永棠「蕉皮」鬼塚及劉婷婷Coka 等人拍攝漁排講數。
當日拍攝葉師傅同蕉皮坐快艇去漁排搵鬼塚講數,十二妹同飛鳳正同鬼塚在漁排打麻將。

婷婷演角色飛鳳姐,以紅色低胸背心,黑色皮褲一身飛女造型上陣,罕有見她心口波濤汹湧,引人暇想,當中色誘黑社會大佬鬼塚,故特登裝胸作勢。

問到婷婷如何潛健的?她表示潛健並不輕鬆,箍得好實,唞氣都辛苦,因為平時好少著性感衫,花咗兩個鐘頭翻轉個衣櫃才搵到兩個砵仔糕出來,認真係有苦自己知,仲話之前有朋友提議她隆胸,今次都有啲心旭旭。
婷婷多謝葉文龍師傅比機會演戲中角色,仲有多謝阮繼志導演及鬼塚教佢點樣演好飛女一角,拍攝過後二人都讚婷婷演得好。

葉文龍師傅同古惑仔朱永棠「蕉皮」在戲中一段兄弟情。

浩楠

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。