Dancerella陳淑敏Suki慶生收電影大禮

女子組合Dancerella黎梗將會係3月11號和12號在荔枝角D2place擔任《爆谷音樂節》代言人,3女Suki陳淑敏、Koyuki千本小雪、Taryn李穎琛為求演出好,近日積極練舞,今次突破更會加入四位dancers加強舞台效果,練舞期間,兩位成員拿出準備好既蛋糕和禮物為Suki陳淑敏慶祝生日,唱生日歌令令Suki開心又感動。

Suki許願,希望Dancerella工作不停,三位姐妹感情好,大紅大紫,新歌《whatever you say》已完成,期待快將推出,更希望可以拍電影。點知剛吹完爉燭,切蛋糕之際,經理人就宣佈一個好消息,就係黎梗五月會有一部電影開拍,Dancerella有機會做主角,而呢首新歌更會做主題曲或插曲,Suki笑住講無想過甘快真係會有電影拍,依家都要做定功課,睇多啲電影,學下做戲。Suki坦然好開心收到公司送既大禮物,自己做壽星女旺埋隊友。
Taryn講Sugar Baby呢首歌愈唱愈有感情,都會拍個KTV版派上卡拉OK。到時大家就可以點黎唱啦。
Koyuki講應該無可能成本再係900蚊啦,入隊甘耐,都有問過經理人係咪當初用900蚊去拍既?經理人每次都吾答,話係商業秘密喎,已變成了一個傳說,經典永恆,相信難以打破。

浩楠

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。