倒數派對火速爆滿 慳妹多謝大家支持

迎接新一年相信大家會有好多唔同形式嘅慶祝活動,財經主持人慳妹曾子晴Vivian就一如以往舉辦倒數派對,希望同好友共度佳節,她稱目前報名情況相當熱烈,感謝各位支持。

已經是第四年舉辦倒數活動的她呻話做搞手其實唔容易,當初只係想聯繫一班朋友大家開心過一晚,冇諗過活動居然吸引左唔少街客報名,亦開始有品牌陸續贊助支持她舉辦活動:「今年好開心,一開聲話搞party,有16個單位支持!當中包括:香港仔茶餐廳、潮食俱樂部、AGE Cuisine Express;表演單位方面有SJMN Music、Solong Entertainment;場地顥森投資學院;派對場所Party One、氣球佈置Hipple Balloon、燈箱Micronpoint;著名護膚品品牌Supia、Chantelle、護膚站;女性內衣品牌Slim Health Element、紅白酒商Fizzle Kastle、Premium Craft Sake泉正有限公司和珠寶首飾商Diamond Yau,非常感謝佢哋對活動的支持。」又賣關子指活動將有不少網紅及金融才俊參加,大家要密切留意。

未來新一年,她希望事業上面更有突破,接多幾份好job,身邊嘅朋友同家人都開開心心,健健康康,渡過璀璨的2019年。

浩楠

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。