男臣BB 加入Saivian 突然富貴 原來人氣真係可以當飯食

bb_ (12)

男臣BB早前為咗UP人氣令到全香港人受關注。當時都有傳媒專訪。記得佢當時講過好清楚自己想要嘅目標,今日見到佢嘅成就。令到我對他之前所做嘅事情都得到肯定。

bb_ (1)

男臣BB當晚為saivian 擔任做司儀。原來佢都係saivian 會員。最重要係佢加入左呢間公司只係一個半嘅時間創造咗兩個係香港奇蹟。佢嘅目標好清晰,2017年必須成為saivian 總裁,月入超過$720,000。我之後了解原來真係好簡單好容易就攞到美金,佢仲話只需要加盟費$1000。我聽完之後我都立即入會。最重要全球首創手機Apps回贈消費20%。又真係幾好用。
bb_ (2)

當晚都有林凱欣出席。佢話本身係網上都認識男臣BB,未識佢之前覺得佢傻傻地,識左之後覺得佢好聰明、好有頭腦、好有愛。都好感恩成為佢嘅團隊一份子。如果唔係因為佢,我都唔知道原來世界係變咗,透過手機Apps就可以消費回贈20%。用EPS消費都可以。 令到我有信心用佢哋個平台。睇到佢嘅今日成績,諗返起之前為咗up人氣,我都覺得佢好聰明。最重要同佢相處原來佢真係一個好好人。

bb_ (13)鄭怡銳早前在網上都留意到男臣BB加入左saivian 令到佢突然富貴,初頭都唔相信、之後用咗一個月時間去了解呢間公司,先發現原來真係透過一個平台一部手機Apps就可以消費回贈20%。 最重要有個現金流簡單分享比三個人,每日就可以累積美金$5-3000,後期我主動揾男臣BB。令到我對他真係有所改觀,早前為up人氣真係乜都夠膽做,而家我終於明白到當時嘅佢原來為咗今日而做的。佢真係好聰明我好欣賞佢,佢嘅膽量,佢嘅無論如何嘅態度,令到我真係要向佢學習。
bb_ (7)睇嚟今次男臣BB up人氣真的成功了。
bb_ (8)

bb_ (6)

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。 STARSHK 總監, 星雨文化 董事, 藝人及名人管理, 項目:OTO 平台Artist-HK,活動統籌,