仙樂都《屍小姐》恐怖演出 慶功食Hello Kitty

DSC_1955

導演梁成致Sam 哥又有新作品,繼上月中《極鬪2》上映後,昨晚又有自資、自導、自演舉行新戲喪屍電影《屍小姐》首影禮,導演Sam 哥連同一眾主演:吳堯堯仙樂都、火爆象Ele、王沬兒、林凱欣、喬寶寶、張勝師傅等出席。出席嘉賓好友包括有;伍淑怡yoyo、傅蘊盈Creamy、趙哲妤uny、程芷渝Milla、何浩峰、楊峰、黃美妍Maya、小王子麥興文、Neko、銀河電影Paul Ho、Jessica Au、Crystal Li、Gaby、呂法傳師父等等。

攝:Chris Chan

DSC_1801仙樂都、火爆象、王沬兒、林凱欣4位夜總會小姐變成喪屍會係點樣呢

DSC_1636仙樂都主演電影同名角色Zoe(Z小姐),她說今次真係為電影豁出去,一改平時靚靚形象,今次喪屍妝特技超逼真,yoyo 仲要滿面生虫非常恐怖。

DSC_1945Sam 哥袁潔儀惡鬪喪屍

電影加入基督教福音元素,Sam 哥好打就係人都知。不過要Sam 哥一個打10幾個喪屍真係唔易。當中魏開俊演的大佬角色火爆俊變喪屍後,攞刀追斬Sam 哥,在千軍一發的一刻,一本聖經改寫左命運。

DSC_1986

仙樂都是超級hello kitty 迷,眾主演睇完首影後,就拉大隊去佐敦Hello Kitty 中菜軒慶功,佢地話Hello Kitty 好睇外,仲好好食,有機會下次再去幫襯。

Hello Kitty 中菜軒;
佐敦廣東道332-338號利來洋樓A至C地舖

DSC_1855

小王子麥興文、仙樂都、呂寶聯師傅

DSC_1624

好姐妹伍淑怡yoyo、程芷渝Milla 出席支持

DSC_1997

一上菜個個都攞晒個電話出黎影相

DSC_1990

Yoyo 為答謝餐廳老闆,送上個人寫真集

浩楠

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。