男臣BB測試最近 俗稱(斷片酒)Four Loko 測試結果.最後冧咗


TommyBB_ (4)

男臣BB昨晚變咗全城熱話.成為網絡焦點紅人.因為佢向所有人聲稱斷片酒冇禁大殺傷力.點知佢直播只係飲咗一罐已經失控.睇佢嘅人數已經有39萬人.咁短嘅時間有咁多人睇,真係好犀利,最重要佢話過唔會醉.最後不省人事。

https://www.facebook.com/tommyleungbb

TommyBB_ (3)

今日問到佢.佢話呢隻斷片酒.叫大家唔好一次過飲一罐、尤其是女性.要有好朋友陪同底下飲三份一.去到公眾場所千萬不要飲不明來歷嘅酒.因為好危險。

TommyBB_ (1)

男臣BB Tommy Leung Facebook,一晚多咗2500人follow佢.聽聞佢今晚約咗歌手找數.睇嚟今晚10點鐘又有一場網絡爭霸戰。

TommyBB_ (2)

最後問多佢點解要咁做.佢話為咗嚟緊栽培一班網絡紅人《紅爆達人》要教導佢哋怎樣成為全城熱話嘅焦點.男臣BB真係偉大.犧牲左自己只係為咗教導佢旗下藝人.真係比個配服兩個字你。

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。