Donna Onstage 尖沙咀開幕 何紫綸帶星座少女Staries揀靚衫

Donna_ (23)

一向獨具時尚觸角的名人美魔女Donna Ching程瑤所開設的潮流韓服時裝店昨日(5月1日)舉行開幕典禮。出席嘉賓有:朱仲賢博士、何紫綸、Staries星座少女、梁嘉琪、張秀文、程瑤、顏子菲、張家瑩、歐陽妙芝、洪華Angela、 戴夢夢等。

Donna_ (25) Donna繼去年設計的女裝鞋履大受歡迎後,今年再下一城,開設潮流韓服時裝店,將最新韓國設計師時裝帶到香港。

Donna_ (7) 何紫綸同星座少女Staries亦趁機選購服飾,Ann說:「Donna好有fashion icon,之前設計嘅女裝鞋都知道好掂,依家仲開埋服裝店,服飾類型又非常廣泛, 對於經常出席晚宴活動就最適合不過。」
Donna_ (1) Staries覺得舖面非常華麗,有好多岩我哋嘅青春活潑嘅服飾。隊長Emma:「我自己都係讀Fashion, Donna呢間有著特別韓國設計嘅服裝,少女味道又帶點潮流觸角,真係好顧及香港嘅女性要求。」
Donna_ (2) 何紫綸有幸一同參與Donna onstage 開幕舞獅點睛,希望也能夠為自己及Staries 增添旺氣。

MUA: Owen Ko, Amanda Siu all by @Zoeychinbeauty
Ann Outfit by @Donna Onstage
Staries outfit by @C Liniris Cliniris

Donna Onstage 地點: 尖沙咀金巴利道46號地下

浩楠

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。