組合SweetHeart 不和拆夥? 成員孫佩儀ZoEe 李浩瑤Kary 各自各精彩

13

新晉跳唱女子組合SweetHeart(S.H) 於 Megabox 連同連詩雅、天堂鳥出Show。完Show 就無晒聲氣,原來她們各自有攪作。

4

成員ZoEe(火爆象),排舞老師出生既佢,近日單飛跳唱接Show,仲參加歌唱比賽拎左2個獎,第一次參加又無學過唱歌都算系咁,佢話多得Tommy同姐妹們幫手伴舞先有機會拎到《最佳表演獎》。

1

Sweetheart成員(李浩瑤) 最近就密密接Show 儲經驗,仲進修唱歌鋼琴同Pole Dance ,遲下會準備出個人單曲, 密切期待。

2

 

12 ZoEe &Tommy

https://www.facebook.com/SweetHeart.HK

浩楠

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。