羅頌欣 黃煦珽 孖公仔睇恭碩良音樂會

IMG_ (23)

藝人羅頌欣Debbie 同黃煦珽Zaneta 老友鬼鬼,成日約在一起high tea 逛街。

IMG_ (21)

日前她們相約一起睇恭碩良音樂會。

IMG_ (10)

Zaneta:「今次是我第一次企住睇演唱會,感覺很新鮮,而且現埸氣氛很高漲,大家都很投入,令我由當初只是站著,到後來也和大家一起揮手呢。」

IMG_ (4)

Debbie 覺得音樂會現場live band好正好有默契,歌曲也好聽,Jun 同現場觀眾互動用唔同聲線唱歌好搞笑,全場哄動。Debbie說:「我特別留意現場sax 手表演,可能因為自己正在學saxophone ,想睇多d人performance 偷下師 ,sax手係Mexican,音樂節奏感超好,全情投入,還有即興創作,實在太驚喜! 原來深情的色士風也可以好Rock ! 」

IMG_ (2)

IMG_ (22)

 

浩楠

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。