拍《3日2夜》朱智賢寓工作於娛樂上天下海

IMG_ (5)

藝人拍旅遊節目最好就係可以攞正牌喻工作於娛樂,好似TVB主播朱智賢Ashley早前為左拍攝《3日2夜》旅遊節目,可以上天下水。

IMG_ (3)

Ashley今次除咗可以潛落水同鯊魚、海龜、魔鬼魚等海洋生物有近距離接觸之外,仲有機會駕駛小型飛機,對於以前係空姐嘅Ashley黎講,飛上天嘅感覺一啲都唔陌生,機師駕駛座亦都坐過,不過由自己控制飛機就真係第一次。

IMG_ (2)

Ashley話自己飛上天嘅感覺真係好正好Free,覺得人生應該要揸一次飛機。拍攝中途發生咗啲驚險場面,大家記得留意喇。

IMG_ (4)

好像近期大收旺場電影甘,今次真係好像Sam哥甘衝上雲宵,拍電影甘爽,體現一下電影中既主角感受,做番一次女主角,希望今年工作都能一飛沖天,事事順利!

 

 

 

 

浩楠

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。