[2020寫真戰]「17人氣第一女主播」宣娜(Sheena) 7月15日登陸書展


書展將會喺下周三(15日)開鑼,喺直播網紅界大有來頭嘅「17人氣第一女主播」宣娜(Sheena)坐擁唔少中港台直播宅男「鐵粉」晩晩坐定定睇佢直播兼大方「課金」。上年喺台灣拍攝處女寫真大賣後,今年Sheena再下一城推出第二本性感寫真。

之前都是飛到台灣公司拍攝的Sheena由於疫情下末能飛到台灣拍攝。為遵守對直播粉絲的承諾,Sheena今年首次留港堅持拍攝。今次以台灣及日本很流行的「Capsule Girl 夾物女友」為主題的性感寫真《「Capsule Girl 夾物女友」 Sheena 2nd Photo Book 》。「Capsule Girl 夾物女友」中包含很多公仔和動物的可愛打扮造型,讓很愛熱愛夾公仔文化的宅男粉絲夾她回家。

一共有二十個百變造型: 其中包括:居家服、內衣、泳衣、校服、Cosplay等等……書的Size為210 x 285mm,有96頁,將於書展首日起開售。消息在其直播公佈後,紛紛吸引最近大行其道的夾公仔達人留意,更令宅男粉絲們有極大幻想空間。

今次宣娜(Sheena)打扮成動物園的各種可愛動物。其中一個黑白乳牛造型更相當驚喜,玲瓏可愛。男攝影師在拍攝時更即場提議劑出新鮮的牛奶,又古古惑惑咁漏到成身都係。Sheena話全身沾滿奶,果日返屋企沖涼時發覺自己全身都好滑。自細習慣每朝飲一杯牛奶的她透露這正是她皮膚白滑的秘方,拍攝寫真前佢仲出post收集大家過期嘅牛奶同人母用唔晒嘅人奶浸浴,以相當白滑姿態拍攝。


Sheena更透露她即將化身真人版乳牛出席宣傳活動,向粉絲派奶。佢仲話知道疫情持續,大家要飲多啲牛奶,牛奶有益又健康。問到有否擔心書展會受疫情影響? 佢話最緊要大家健健康康, 暫時定了如常於書展首日(7月15日)登陸書展,更細心為粉絲準備好口罩同消毒用品。

浩楠

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。