劉晨芝玩轉韓國「首爾星星團」9月4日起一連三日於J2播出


美籍華裔女歌手劉晨芝(Adrienne) 飛到韓國拍攝,這次找了很多韓星好友為她主持的新節目「首爾星星團」作嘉賓,包括好姊妹Wonder Girls 嘅成員宣美、女團CLC、GD嘅御用監製Choice37、跳唱女歌手Anda、前Boyfriend隊長東玄。而節目本周三(9月4日) 起一連三日於TVB J2播出。

Adrienne說:「因為佢哋之前來香港都會嚟我嘅餐廳酒吧玩,所以就同監製諗去韓國拍攝節目搵埋佢哋一齊玩。」她說:「今次最開心嘅就係可以同GD嘅御用監製Choice37一齊入錄音室錄音。因為佢亦都同BLACKPINK等好多韓星合作,所以我哋都傾緊有啲新嘅音樂上合作 。仲有同跳唱歌手Anda一齊練舞,非常開心」她坦言今次同高大靚仔Oppa東玄行街傾計,差點兒被他電暈。

Adrienne 說:「好多artists都話想過嚟香港搵我玩,佢哋個個都有唔同嘅嘢想做,我都好期待帶佢哋周圍去。希望之後都可以去其他唔同國家搵外地明星好友拍攝節目。」

浩楠

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。