【UTO娛樂】余慧玲清純LOOK 加入B1愛唱歌

點擊參加www.hkrd.com.hk

模特兒余慧玲Queenia今次為黎梗新環保機構網頁影既第一輯田園相,難得互惠合作,當然去到濕地公園,天氣熱辣辣,攝影師好有心預備左蚊怕水,即場教我各類合適主題pose,巧合地無夾服飾同我一樣服飾戴草帽,真系有無甘岩?!

音樂:點播試聽”乞討”。

天時暑熱仲有熱心車友送我走,真係天助我也黎梗即將推出更多主題新相,花魁藝妓,日系服飾,敬請期待。

點擊:”菲一般講股”。

嚟緊更會添加新個人造型相片,今次以一清純田園風格試形象視人,完全扭轉近年性感形象。之前都有為一些泳衣牌子影過一些幾爆炸嘅相,Queenia笑言當青春留倩影就夠,近年會多以行清純為主要方向。

未來希望多啲國際性嘅多元化發展,在大鏡頭同觀眾見面。年中有機會去日本影和服時裝等公司目錄,當中更有日本藝妓為材既主題拍攝,到時仲有機會去日本親身學習多少少日本文化,少少既進步,希望各位多多既支持!

影片:點播網易冼國林訪問片段。

#余慧玲 #Queenia #B1女子組 #UTO娛樂