程美段多謝公司支持尋找夢想

新人程美段Kiwi日前應邀為媒仁創意文化感謝祭發佈會擔任嘉賓,同場支持藝人有莊思敏、陳嘉桓、林盛斌、范振鋒、小肥、張佳添、糖兄、馬嘉均、及肥腸等。Kiwi話:好開心可以搵到一間好既經理人公司,幫我管理發展演藝事業,雖然合作日子唔長,但係佢地俾左好多機會同發展空間我,工作人員同整體氣氛令我好有歸屬感。

問到Kiwi稍後有什麼發展大計,和經歷了什麼,Kiwi表示:「我之前做藝人收入唔太穩定,亦都有被騙既經驗,所以我係比較謹慎,因為公司本身都係舉辦唔同既活動,所以俾到我有穩定既收入同埋可以係裡面發展到我既理想,除左之前出席過佢地既電影首影禮之外,因為公司都知我鍾意唱歌,試左音之後就俾我嘗試唱歌方面既路線,宜家都積極尋找呢方面既機會,就好似之前係慈善活動安排左我做嘉賓上台唱歌咁。

Kiwi來緊呢3個月既工作期已經排得好緊密,除左呢啲之外,亦都好好彩參與到TVB既重頭電視綜藝節目美女廚房入面擔任美女學徒,公司對我既耐性同誠意,我係絕對感受得到,現階段合作無間,希望將來大家關係再進一步時有更大潛力爆發。


浩楠

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。