《極鬪4》孫佩儀素顏演骨妹 劉婷婷人妻命演楊峰老婆

0
55 views

跳唱女歌手孫佩儀(火爆象.Ele)日前出席電影《極鬪4-暴殺令》煞科宴,同場有出席演員:喬寶寶、吳堯堯(仙樂都)、雪梨、Sam哥(梁成致)、楊峰、劉婷婷Coka、Dancerella、甜筒輝、曾德華(蜥蜴仔)等等。

今次拍攝《極鬪4-暴殺令》火爆象客串演技師(骨妹)一角, 同時係一位新移民。象象話瞓醒素顏就去拍攝,真系第一次。
有冇諗過黎緊試下拍打戲?象象:「好耐冇打拳,黎緊大約3月中會開拍打戲。依家跟緊Sam哥(梁成致)學打拳,黎緊比較想拍多啲打既戲,都想轉型做打女。」

象象:「我同婷婷冇對手戲,煞科宴第一次見佢,佢真人好瘦,好羨慕佢咁瘦。依家頻頻操拳希望3月中拍攝可以變瘦象。」

劉婷婷Coka:「好多謝Sam 哥比機會我參演《極鬪》系列電影。岩岩上月番國內拍江湖片就演大B哥老婆,今次就做楊峰老婆,唔通我真係咁岩做人妻。係咪做人妻唔緊要,最緊要有戲拍,因為我真係好鐘意演戲。」

劉婷婷《極鬪4》演歌手楊峰老婆

NO COMMENTS