白健恩扮可愛聖誕鹿 祝大家聖誕快樂!

pic3

白健恩 (小白)平時唔聲唔聲,但失驚無神隨時嚇你一驚。聖誕節又到啦,小白當然唔會咁行貨,淨系著住聖誕老人衫出來開開心心同大家講聖誕快樂啦!
pic4
今次小白以黑色幽默方式來表達,一開場以可愛造型聖誕鹿亮相,以為開開心心聖誕鹿和聖誕老人送禮物比大家? 哈哈, 話到明小白有邪惡一面 結局…自己睇啦!

pic1
小白表示:[平常聖誕節,很多人都會專注在吃喝玩樂或收到什麼聖誕禮物? 但都忽略了每份禮物背後的故事…或送禮物的人所付出的心思, 學會感恩 ! 因為這可能是你的最後禮物! ]

〈最後的禮物〉
https://youtu.be/1V368qbIbfg

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。 STARSHK 總監, 星雨文化 董事, 藝人及名人管理, 項目:OTO 平台Artist-HK,活動統籌,