男神BB 首次擔任司儀 風趣幽默無冷場

IMG_0054

日前仙樂都新歌《新出發》MV發佈會,邀請左男神BB同傅蘊盈Creamy 做MC。原來男神BB第一次做MC,問到Creamy對男神BB表現,佢話:男神bb做MC好幽默,有好多諗頭,綵排的時候都被佢笑到我講唔到野,發佈會前都做足準備,最喜歡有責任心的人,同佢合作好開心!唔講都唔知原來佢係第一次做MC。

IMG_0058
今次同男神bb係第二次合作, 對上一次係拍攝新年MV,今次就拍檔MC,唔知第三次會係咩呢? 黎緊都會繼續向旅遊節目主持的方向發展,希望下次有機會可以邀請男神BB一齊去旅行拍攝啦,睇下有咩新既火花。

BB_ (10)
而男神BB話好緊張同靚女合作,好怕自己表現影響到對方:仲話Creamy好專業,如果無好對手我一定死硬。不過今次最感恩係仙樂都,仙樂都好有愛心幫我好多,黎緊會同甜筒輝合作拍微電影和100人MV,睇黎男神BB 2016年真係要上位。

浩楠

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。