許嘉浩謝芷倫出席泳衣時尚活動

IMG_ (9)

日前著名形象顧問許嘉浩Karl 及謝芷倫Jan 出席了泳衣時尚活動,席上透露:「我係fashion week常客,我好支持本土創作,之前都有做評判,有arrange model行騷,好鍾意獨特嘅設計,同埋我之後都會去紐約、巴黎、倫敦時裝周Jan續表示平時出席華麗活動,均會找Karl做造型師,又透露農歷新年會去旅行浸溫泉:「我諗住去啲熱啲地方,或者清島,海灘同貝殼都好正。」Karl續表示會揀較新的model行騷,每年均在香港時裝周與各地設計師結緣。

IMG_ (8)

Jan透露現有拍攝電影及擔任主持工作,希望之後可在內地市場發展,主力發展電影及電視劇方面,Karl在旁補充表示二人稍後會同藝人楊玉梅合作拍攝電影,現正洽談合作計劃:「我會做搞笑角色,Jan就會做文靜啲嘅角色。」Jan又謂渴望可嘗試扮演女警或古裝打女:「想做型女形象,希望有多啲變化,嚟緊都會同TVB合作,會拍劇。」

記者:Chris Chan

IMG_ (3)

IMG_ (4)