[email protected]平安夜放假 唔習慣

IMG_ (5)

女子組合FFx Christy周葆諭單飛岀席小童群益會任跳舞比賽表演嘉賓,Christy以前都係小童群益會學過跳舞,所以今次回歸,份外親切。

IMG_ (4)

剛踏入十七歲的Christy表演受眾師弟妹大叫支持, 問到有什麼可以給予後輩意見,加入FFx兩年的Christy謙虛說吾敢認師姐,其實自己都用梗兒童身份証,好細個咋,只講岀要做任何事態度要努力不懈,才有成功機會。

IMG_ (1)

問到為何單飛,其他三位姐妹呢? Christy笑指小童群益會活動梗係由仲係小童(兒童身份證)既我岀席啦,Shirley、Ceci 和 Mizaki三個成人黎。

IMG_ (3)

Christy說加入FFx兩年聖誕都有工作,同另三位姐妹一起過,今年平安夜放假,反而有癮想開工和唔習慣,會掛住佢地。

浩楠

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。