FFx 三缺一 勁歌熱舞平安夜 (附圖輯)

7

女子跳唱組合FFx成員Shirley楊澤怡, Ceci李詩詠 & Mizaki潘穎琳平安夜於尖沙咀為新歌Sugar Baby登台宣傳,亦化身美麗聖誕女神大派禮物! 欠了Christy周葆諭,原來Christy同日單飛北上到國內登台, 實行兵分兩路, 賺個聖誕快樂。

4

問到今次第二場宣傳於夜場進行, 三女可會有特別感覺? Shirley說本身很少到夜場表演,全年不出5隻手指頭,不過此場是經理人朋友經營的,點都要支持, 還記得一年前剛出道時, 苦無表演場地, 都係在此處作處女演出, 回想當時真係好新, 表演錯誤百出, 上一年是(第一首主打歌)見面禮發佈, 而今次再回來, 很過高興有幸即場演唱第二首主打派台歌Sugar Baby, 有些上年睇過我地表演既賓客竟可以叫出自己組合名字, 十分感動。

5

Ceci說在夜場表演跟平時有點不同,有一種解放既味道, 勁歌可以更勁, 熱舞可以更熱, 可以更忘情演出,配合台下FANS歡呼聲, 台上台下打成一遍, 對表演跳唱快歌既我地黎講係一件新感覺, 非常有效果! 而為此第二站演出, 我地特別早一晚到場採排,以最好狀態示人。

6

Mizaki說台下fans都很斯文, 期間熱情如火, 手舞足蹈, 最後遊戲環節是請fans上台學我地大跳勁舞, 成為全場爆點! 表演時不怕有危險, 因現場有經理人, 保安和工作人員在場介備, 安全十足, 令自己放心表演, 感謝場地安排6名保安保護FFx, 謝謝。

1

黎梗預告Sugar Baby第三站宣傳很快會係2014最後一夜31號跟FANS一起countdown, 3女揚言大玩新鮮~美少女戰士cosplay, 哇, 誰扮月野兔? 3女說係秘密, 想知既記住捧場, 哈, 到時月野兔跳唱Sugar Baby和見面禮, 場面令人興奮和期待。

2

 

 

 

 

 

 

浩楠

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。