天堂鳥得到阿姐讚賞 開心到飛起

BOP5

即將舉行音樂會新進男子跳唱組合天堂鳥(BOP),日前出席籌款節目TVB歡樂滿東華2014演出時遇見阿姐汪明荃,BOP三子更即場送上他們最新的同名專輯給阿姐。

BOP3

阿姐說:「我有留意佢哋,同埋仲記得其中一位成員Gordon,因為Gordon當年任Dancers曾教過我跳舞。」Gordon說:「真係好開心阿姐仲記得我,阿姐仲叫我哋三個繼續努力,做好自己,跳好舞,唱好歌。」而Lincoln說:「阿姐話會聽哂我哋新碟裡面所有歌,下次再見到我哋一定比comment,所以好多謝阿姐支持我哋天堂鳥。」Tyrese亦說:「希望音樂會請到阿姐嚟睇咁就好啊!」

BOP4

三子正積極為月底舉行音樂會不停操fit自己,練歌練舞,三子亦透露邀請到一隊跳舞組合做嘉賓,至於嘉賓是誰,三子同聲說保持神秘感,大家拭目以待。

浩楠

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。