Wharf Two 剪綵海鮮價 用魚蝦蟹作曲

日前,音樂組合Wharf Two(貳號碼頭)出席海鮮餐廳剪綵活動,WharfTwo表示:「同哩個老闆之前都合作過,今次開到第三間,所以今次收「海鮮」友情價!」更笑言要作曲:「老闆已經同我地講咗幾次,叫我地作首主題曲俾佢間餐廳,到時應該成首歌講好多魚蝦蟹!」。Seito表示:「好鍾意食佢哋啲海鮮,自己不時都私底下幫襯,就來食到有VIP!」
問到近日胡子彤前女友歐鎧淳中途轉「基」傳聞,份屬朋友的Wharf Two 表示:「其實都唔洗特登關心Tony,同埋件事都已經一段時間,兩個人拍拖係自己嘅事,最緊要搵到自己鐘意嘅嘢。」Ed更提記者:「Tony間鐵板燒元朗分店都開幕左無耐,佢自己都好多野忙,事業為重啦!」仲幫埋朋友宣傳添,認真唔話得!

蟹仙海鮮蒸氣鍋
尖沙咀天文台圍2號環海大廈2期地舖
港鐵佐敦站 D 出口, 步行約8分鐘
電話號碼:91368969

浩楠

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。