蘇慧恩憑歌曲《一馬平川》獲新人獎


蘇慧恩(Ophelia) 出席亞洲音樂盛典2019 ,當日有不少中港台日韓歌手列席,星光熠熠,Ophelia於頒獎典禮上獲得新人獎,與一眾中港台新人在頒獎台上領獎,Ophelia表示:「今次係第一次參與香港以外亞洲既頒獎典禮,十分感謝冠洋文化娛樂為我爭取呢個獎項,冇想過可以憑着《一馬平川》這首歌曲參與新人獎既競選,更可以踏上頒獎台領獎,嗰一刻真係好感動好興奮。」


好多謝屋企人一直都叫我唔好放棄,支持我做音樂,好感恩身邊有好多志同道合音樂嘅朋友響音樂路上幫咗我好多,好感謝香港公司臻世娛樂團隊們,因為佢哋好落力宣傳我既新歌,希望《一馬平川》呢首歌曲可以帶俾大家正能量,就算有幾艱巨嘅困難,大家都可以努力克服,堅持向目標進發,好像我一樣,雖然我既音樂路不是一帆風順,但我到依家都唔會放棄,繼續堅持做更多既音樂,希望可以感染身邊嘅人!

浩楠

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。