黃建東生日 願望繼續減肥成功 拍多啲搞笑片帶歡樂給觀眾


藝人黃建東 (東東) 剛剛渡過 38歲生辰,7月26號正日當晚跟一眾圈中好友包括莊思明、蔣家旻、蘇韻姿、簡淑兒、陳婉衡、劉晨芝、蝦頭、朱滙林、李善恆等以及母親和弟弟在好友的別墅晚飯慶祝:「平日喺公司各自各拍攝非常忙碌,就算食餐飯都要趕頭趕命,難得生日晚上可以約到大家舒舒服服咁坐低食飯傾計,真係好開心好放鬆。感謝佢哋每一位咁有心抽空過來同我慶祝。」東東更獲眾女吻賀和抱抱,非常有艷福!

相片中黃建東媽媽保養得宜非常省鏡,與一眾女星合照毫無違和感,網友更笑指黃媽媽應該要加入娛樂圈。

東東又透露每年的生日願望都是希望減肥成功,雖然距離目標越來越遠,但今年仍然再接再厲希望自己成功減磅。另外早前憑着二次創作陳偉霆廣告再度熱爆,他除了希望自己演技和演藝事業上可以更上一層樓之外,亦會放多些時間繼續度多啲橋拍多啲搞笑片,希望大家睇完可以開心和放鬆一點。


浩楠

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。