楊澤怡去貴族美容睡[洞窟]充電

0
482

藝人楊澤怡Shirley最愛扮靚靚,2018年更有新扮靚體驗想分享給各位朋友們。今天楊澤怡Shirley Young 到訪了香港貴族美容Nobel Beauty Spa 親身體驗「美人岩盤浴」,即是睡在一個小洞窟中,在熱石上靜侯40分鐘,便能出一身汗,達到排毒,美容作用。楊澤怡Shirley Young 更表示完成療程後手腳回暖,增添不少血氣,不再冰冷,讓楊澤怡重拾精神拍戲唱歌!!2018年,楊澤怡更推出第三首個人英語單曲Passed Love,由Shirley 親自作曲,填詞,滿有個人風格,MV拍攝更選擇於泰國,美人美景,小編非常期待!!

讓Shirley帶領我們一起認識下美人岩盤浴吧!!
美人岩盤浴獨特的爆汗舒壓、健康排毒功效,現已在日本韓國台灣形成風潮,是近期最熱門的養生美容法。被譽為「懶人美容養生術」,更有「睡禪」的美譽。特別適合虛寒體質、壓力大、不易流汗的人嘗試。更有去水腫,排毒,消炎作用,讓各位靚靚在40分鐘內輕鬆運動,更達慢跑10公里效果。

天沐岩盤浴是利用天然礦石–五輪能量石–溫熱後自然放射出的遠紅外線、高效負離子,將溫熱深層滲透至體內、緩緩加溫,有效活絡新陳代謝、促進循環,將體內多餘的廢棄物連同汗水一起流出,維持體內清爽。

在未來日子,各位靚靚有福了!!香港貴族美容Nobel Beauty Spa會不定期舉行開放日,免費讓靚女們親身感受美人岩盤浴的功效,讓大家靚盡2018年!!

除左「美人岩盤浴」之外,仲有其他療程免費體驗!!

有興趣嘅朋友仔可以打以下電話預約服務,詳情請參考以下資料:

貴族美容 Noble Beauty Spa
查詢電話:26707866
地址:香港銅鑼灣駱克道513-515号永勝大廈2樓b室

重有!大家可以到貴族美容Nobel Brauty Facebook Ig 了解詳細內容,一起輕鬆減肥扮靚靚[email protected] Beauty Spa

NO COMMENTS