歌手火爆象紋身貼紙扮黑幫

跳唱女歌手 孫佩儀(火爆象.Ele)日前 孖住 翟俊威 Aden(香港.著名音樂人吳國敬徒弟) 出席由著名紋身師 Ming (Tattoo On The Road創辨人)舉辦 Live Tattoo Event。

原來火爆象都有紋身?象象:我手上象神系印水紙黎既,之後出席電影《香港蘭桂坊》煞科宴,仲俾yoyo(仙樂都)佢地笑我扮黑社會。

早前潑水節火爆象.Ele首次同翟俊威.Aden同台演出新歌【Black Queen – 黑夜女王】象象:呢首算系我地第一首合唱既歌,相信都會系最後一首。因為Aden 依家都好忙,忙緊幾部電影,黎緊都會其他方面合作。

左起(軒.火爆象.Aden)

象象:我大Aden好多,細佬黎既,其實軒先系我男朋友,不過係黎緊新戲入面演我男朋友。

浩楠

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。