真人騷仙氣女神Michelle范愷雯

michelle_ (9)

最近電視節目viutv真人騷”脫毒工程”一致好評,除左6位男女參加者外,最令人留意當然係型男索女ROBOT啦,當中一位更被衆男封為仙氣女神,佢就係Michelle范愷雯喇,早前參演完舞台劇”書虫的的少年時代”後,再繼續為新電影”一拳青春”反串演出男仔頭角色,今次真人騷節目又要扮回女神,真係少D演戲細胞都唔掂,不過Michelle現時還有繼續跟舞台劇老師學戲劇,希望日後喺不同電影有更多發揮空間啦。
michelle_ (3)電影”一拳青春”造型外景

已經播出了五集的”脫毒工程”真人騷,當中飾演Robot既Michelle,利用仙氣女神外表,希望可以幫助到參加者Vivian,追求到心儀對象Tank,究竟最後結局係點呢?阿Tank會唔會喜歡上Robot Michelle?定係參加者Vivian?又或者選擇唔見真人?大家逢星期一,二晚要追看喇。
michelle_ (6)

michelle_ (4)

michelle_ (11)

浩楠

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。