星座少女正式出道 何紫綸好似嫁女感動到喊

Staries_ (14)

今日星座少女Staries正式宣佈出道嘅大日子。同時亦係佢哋處女MV兼網劇嘅首播。 出席嘉賓有陸詩韻、吳彤、星雨文化趙雨彤Fion等等。Staries話之前去出席event都唔及呢次咁緊張, 因為今次係屬於自己嘅活動,代表Staries。

Staries_ (5)

何紫綸Ann表示: 今日心情好似媽咪嫁女咁,我個人較為感性,邊睇邊感觸到流眼淚,希望Staries繼續努力,唔好白費我哋嘅心機。咁我就可以將我嘅時間交還俾我老公,佢有投訴上次去唔成旅行, 嚟緊年尾決定去澳洲旅行兩個星期, 終於都可以有二人世界。

嚟緊公司會繼續招募, 忙到年尾, Ann希望能夠旅行願望達成。

Staries_ (13)

何紫綸,星雨文化董事長趙雨彤Fion

Staries_ (8)

何紫綸,吳彤

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。 STARSHK 總監, 星雨文化 董事, 藝人及名人管理, 項目:OTO 平台Artist-HK,活動統籌,