周永恆、O.M.G上男神BB IBHK節目

10
已經有一排冇見過周永恆,男神BB破冰邀請左周永恆Roy上IBHK,當晚還有女子組合O.M.G、節目嘉賓主持MS Lo,一開始男神BB單刀直入問佢現在感情生活,其後風趣幽默玩爆佢地。

6

周永恆話好今次為咗O.M.G出新歌所以出席男神BB節目,人生都係第一次出席網台節目,感覺好好玩,當晚仲加長左時間,男神BB突如其來攞咗個結他要佢地即場夾歌,好彩O.M.G成員平時都有夾歌,當晚最驚喜最突然就係有個神秘嘉賓曲赤,完全冇諗過,感覺到男神BB好細心。

8

O.M.G成員都話:好榮幸出席到男神BB IBHK網台節目,聽佢講當晚收聽節目嘅人超多,當晚除咗好玩之外,冇諗過男神BB教識左我地好多同人相處和個人成長道理,之前留意過男神BB網上新聞、我仲以為佢係傻傻地,點知原來佢係好正常,又攪笑又幽默,原來佢仲識唱歌,嚟緊都希望可以同男神BB夾歌,希望可以比到觀眾新鮮感。

7

浩楠

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。