[email protected] 帶成班女踢波

IMG_ (5)

女子跳唱組合FFx Shirley 楊澤怡擔任鐵籠足球場駐場女子足球隊隊長,率領一班女球員落場比賽,Shirley笑言今年世界盃期間都擔任過足球活動代言人,有一定經驗,當中球迷以男人為主。Shirley 帶住甘多靚女落場,一定會吸引球迷睇啦。

IMG_ (4)

球場在鐵籠裏面,個波不會出界,比賽時間雖然只有十分鐘但都好累,Shirley 落場跟其他女仔(隊友)試玩,都索哂氣,佢最好就係係室內,24小時咩天氣都可以踢。

IMG_ (3)

Shirley 話:「我地主要為球場推廣一項新足球玩法,就係一男一女(二人三足)足球對賽,一男一女綁住對腳去踢波,都好有難度,但又好開心,好好笑。

落得場,就預左食波餅,Shirley 都比對方省中個頭,都幾甘下,不過有個隊友仲慘,塊面食到應一應, 不過大家都好投入,氣氛一流。 Shirley:「最正係個場有音響設備,播住FFx既新歌Sugar Baby踢至好玩, yeah!!」

 

 

浩楠

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。