【UTO娛樂】周葆諭 女神遊日本 和服出巡

一週股市龍門陣,星級股評家,左起:鄧乙己老師(玄學家),驍騰原,温冠麟,楊德華,聶振邦,朱紀菲,林家亨,岑智勇,陳顯歴,黎家聰 & 鄭希鈉

點擊參加HKRD

【UTO娛樂】周葆諭 女神遊日本 和服出巡

前FFx女神Christy周葆諭最近到日本旅遊,對Christy來講係一個好難忘既東京之旅,因為去左好多好經典既地標,例如東京鐵塔,富士山,淺草。呢啲地標由細聽到大,或者係電影入邊會有,但從來未諗過可以親身去到。
今次係Christy第一次着和服,估唔到都要一段比較長嘅時間去穿著,梳髮,見着工作人員一層層咁加厚、穿上和服都係個幾新奇既體驗,穿好後,女神指數爆哂燈,連老闆娘都大讚Christy卡哇依呢。
富士山個邊比較多靚風景睇,藍天白雲同植物令人放鬆;市區嗰邊有好多野玩同食,或者行下街睇下夜景。兩邊感覺好唔同,都好值得去。
黎緊呢個學期準備去實習,要離開高雄去其他縣市,重新適應一個新地方、新時間表、唔同既老師和同事,令Christy有啲擔心。一路以來,讀得越耐就越覺得好多自己未知嘅知識,要慢慢去吸收去見識,依家都要做多啲準備,希望到時實習可以熟悉啲減少失誤,可以順利渡過,學習到更多臨床技巧。這幾年都辛苦的,(靚女不是多男師兄幫嗎?)Christy講師兄師姐都好照顧自己,只係自己要求高,偏要做到最好,還有是除功課理論外,更要落手為病人做治療,考真功夫,無得hea做或靠人哦,所以Christy一直好認真不斷努力學習,成績都位列前茅。
EOL
去片:Samantha余美虹帶你做吃貨EOL(Eat Opinion Leader)
影片:點播網易朱紀菲訪問李秀恒片段。
點擊:”菲一般講股”。
音樂:點播試聽”乞討”。
#周葆諭 #UTO娛樂