[陽光男孩] 高澤威、大班代言水上活動產品

蕭凡軒製作公司旗下藝人高澤威及同門師兄 藝人大班,最近被 Oceangogo 遊艇 Reggie老闆及水上活動器材老闆睇中兩位形象正面健康,身型均勻,好適合做該品牌代言人。今次兩位藝人均以六位數字接任代言人。

高澤威 (Ladol) 表示覺得自己好幸運,無諗過咁快就比老闆睇中擔任代言人,拍攝當日試玩潛水推進器時,立即潛入水底,直頭好玩到唔捨得放手,更表示工作於娛樂,更表示多謝經理人及多謝客戶老闆支持及信任。

大班 (Tapan) 則表示,一向好喜歡水上活動,更表示平時自己都有玩開wakeboard,及水上活動,對於今次能夠擔任代言人,心情好興奮,拍攝當日更唔敢食任何野,只是飲水而已,直至拍攝完成為止。

拍攝完成後,老闆們都好滿意,更準備好豐富海鮮蒸氣火鍋慶功(鮑魚,龍蝦,扇貝,象拔蚌….. 等等),慶祝是次活動合作愉快,以後大家長做長有。

浩楠

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。