眾藝人齊齊著校服為仙樂都慶生

日前歌手楊峰為吳堯堯(仙樂都)在尖沙咀 BARBE Bar & Grill 酒吧舉行校服生日BBQ派對。一眾好友:林凱欣、傅蘊盈Creamy、劉婷婷Coka、火爆象、徐樂思、周沛言、喬寶寶、甜筒輝、許嘉浩Karl等,齊齊著上校服為Yoyo 慶祝生日。

岩岩係曼谷返黎既Yoyo 除左收到好多生日禮物外,仲係泰國帶左好多手信送比出席既好友,人人有份。Yoyo 話:好多謝咁多位兄弟姐妹,咁有心幫我攪個校服party 。黎緊希望多啲機會演不同的角色,不用賣性感。生日願望希望得到大家認同自己既演技,現在有空都會努力鑽研。

「好兄弟」楊峰出錢出力,咁有心思,幫Yoyo 攪校服生日會。

劉婷婷Coka 好多謝 Yoyo 邀請出席生日派對,多謝Yoyo 一直照顧,給了她好多寶貴既經驗。祝Yoyo 未來工作不斷,拍多啲好戲唱多啲好歌,仲有希望黎緊有機會同場拍戲就最好啦。

 

星雨文化趙雨彤Fion 出席Yoyo 生日派對。

徐樂思,仙樂都

浩楠

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。