白健恩想孖程芷渝打泰拳

白健恩(小白)一直跟隨徐家傑師傅苦練古泰拳,眾多師兄鼓勵小白應該一試落場比賽滋味,但師父為咗保住小白個靚樣,所以一直唔比小白出賽。日前小白去欣賞拳賽,碰上靚女程芷渝Milla,小白表示同Milla好有緣,早排Milla搵小白做mv 《ACTION》男主角,兩人變成好友。又不約而同在拳賽碰面,小白即時笑說,搵日同Milla男女雙打都幾好玩。

下星期Milla開鏡的新電影《江湖三傻》當然亦有預小白一個很重要的角色,至於小白角色? 小白話要保持神秘感 ! Milla即時回應:「好多人都反映我知話想再睇小白副好body!不過我就覺得小白夠靚仔啦,唔使再露!所以觀衆都應該冇眼福再欣賞小白性感演出啦! 除非我開一套打拳嘅電影小白就可以性感!」

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。 STARSHK 總監, 星雨文化 董事, 藝人及名人管理, 項目:OTO 平台Artist-HK,活動統籌,