奧米嘉儀、昊昊2016舞出新嚐試

OLYMPUS DIGITAL CAMERA奧米嘉儀(Meka)同昊昊(Rauv),昨日以Dancer身分出席由《韋琪製作有限公司》協辦《寶源杯》決賽。

OLYMPUS DIGITAL CAMERA奧米表示:讀書畢業後首次再同咁大班人一齊跳舞,要好多謝Vikki姐姐邀請同排舞老師lmelda用心教導,因為本身自己係一個手腳唔協調既人,今次可以同咁多位小朋友同Dancers表演自己都好緊張。今次總算不過不失,但onstage既感覺真係好好。呢幾個月試左好多唔同既工作,黎緊會有套微電影推出,係幫男子組合Myar拍,希望大家會鍾意。

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

舞蹈中加入一個高難度動作-後空翻,更獲得在場既觀眾拍手不絕,昊昊:其實呢個係自己建議既一個動作,但第一次沒有教練在旁難免有少少驚,所以打得唔係咁好,吸取了此次經驗希望下次做得更好。不過為左呢個表演練左咁耐,大家睇得開心對我地作為表演者都想見到既,真係要好多謝Vikki,韋琪制作有限公司同排舞師比一個咁新既挑戰我 。

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

岩岩忙完Muscial,黎緊會放番多d時間係網上節目,會有咩新攪作,咁大家要多留意「onairpower24小時網上電台」
啦。

浩楠

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。