FFx小師妹Honey Sis顯舞技

IMG_ (5)

FFx小師妹新晉女子跳唱組合「Honey Sis」(Jolly & Ayau) 日前出席位於屯門的「青年才藝無界限」,擔任壓軸表演嘉賓。孖妹當日以B-Girl造型示人,一連獻唱兩首跳舞歌曲,掀起全場高潮。演出後,孖妹非常興奮:「係室外表演個氣氛真係好唔同,係一個好另類嘅體驗!」她們的B-Girl造型除了成為全場焦點外,更帶給二人於組合上有新的靈感。Jolly更表示:「黎緊我地會積極學跳舞,希望有一日可以成為真正嘅B-Girl。」

IMG_ (3)

問到跟師姐FFx有何分別時,孖妹講自己會向B Girl發展,師姐台上表演好睇好多,不過就大家都甘靚女哦!

IMG_ (4)

今年準備岀第一隻新歌,快歌為主,希望有好表演,公司會否大細超?沒有哦,師姐有既贊助,我地都有,吾使捱,好好哦!

IMG_ (1)

黎梗會有一個大型婚紗show, 亦會跟師姐同台演岀,係第一次,依家不停向師姐取經!會性感的,但師姐Shirley教路,婚紗表演主要表現幸福,性感係其次,好緊張和期待,係第一次,真係依家已經有岀嫁既感覺!

浩楠

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。