(美容達人楊佩佩)抗疫時期食自然良坊蜂膠增強免疫力!

係依個抗疫時期,最緊要係增強免疫力同保持身體健康啊!除左加強清潔、做運動之外,我每日都會食自然良坊®蜂膠 ,自然良坊獲GMP優質生產及SGS嚴格品質驗定、2017年貼心企業及榮膺「香港品牌」得主,真係信心保證!

自然良坊®蜂膠係純天然食物配方,產於新西蘭,每粒含濃縮蜂膠精華約730毫克(相等於1000毫克),包括含超過34種類黃酮素,人體所需氨基酸、維他命B1B2CE及礦物質,蘊含黃酮素成份,能有效針對細菌、病毒、抗炎殺滅作用同增強免疫力添!除此以外,長時間戴住口罩,塊面都出左好多粒粒啊,不過食咗自然良坊®蜂膠之後就改善咗好多喇,因為蜂膠可以排毒、消口氣 、清除痘痘、粉刺、強化皮膚健康、抗養化同抗衰老,真係好多功效啊!而且每日飽肚服1粒就得啦喇!誠意推介比大家!

自然良坊專門店:

旺角彌敦道760號聯合廣場30B地下

銷售點:各大萬寧獨家發售

網店 : https://www.naturalsquare-eshop.com