【UTO娛樂】周葆諭: 愛玩高空瑜珈 練氣挑戰做Rapper

點擊參加www.hkrd.com.hk

【UTO娛樂】前FFx成員周葆諭在台灣讀職業治療,近期愛上空中瑜伽,Christy講因為在空中翻身的感覺很特別,與其他同學一起一邊笑一邊互相幫忙完成每個困難動作的過程也讓我減少了不少壓力,讓我慢慢愛上了這項運動,現在定期都會去練習空中瑜伽。

點擊:”菲一般講股”。

Christy有好消息,就係已收到公司新歌了,係一首rap歌,係同公司另一位女歌手合唱。現在正在努力背歌詞,所以時時都要練氣,係台灣錄歌?定香港?Christy就希望回港錄歌,順便探下屋企人,食吓香港野。

音樂:點播試聽”乞討”。

新歌係講香港舊時啲人嘅生活情況,MV會係九龍城寨拍攝,好多電影都係入面拍,葉問追龍拍攝場景?九龍城寨已折左好多年,仲有咩?咁即喺邊度?開估,就係冼師傅嘅西樵山國藝影視城啦,完全120%還原當年城寨實景。依家公司同師傅申請中,加上師傅一直支持香港娛樂事業,成事機會高唱入雲。

影片:點播網易冼國林訪問片段。

#周葆諭 #UTO娛樂