微胸女變32D 范莎莎新年成功升「CUP」顆拍與國際小姐及跨國小姐香港代表影內衣廣告

憑J2節目《CP訓練營》、港台《新時代奮鬥者》及《港台體壇123》人氣急升的女神范莎莎,近日與兩大國際性選美賽事香港代表,包括:2019年國際小姐香港代表張嘉琳、2022年跨國小姐香港代表劉穎薇,共同為功能內衣品牌Bodibra擔任新一年度廣告模特兒。

(左:范莎莎、中:張嘉琳、右:劉穎薇)
微胸女變Double May 升CUP只需一個Bra 微胸女神范莎莎曾接受訪問時表示,「圈中大把好身材嘅靚女,要睇身材唔使睇我啦!」是次獲內衣品牌邀請拍攝廣告,透過內衣成功由32A升CUP至32D,令莎莎覺得驚訝。


范莎莎表示:「從來沒有諗過自己原來係身材上有咁大嘅潛力,原來一件啱身嘅內衣係咁重要架。以前一直以款式行先,承托力唔夠令到我胸前啲肉去晒背後變做副乳。今次因為拍廣告而接觸咗好多唔同款式嘅功能內衣,發現佢地嘅包覆力真係好強勁,一著上去就將我啲肉歸位番去胸前位置,我都唔敢相信我可以有D CUP。原來我同好身材嘅距離只係差左一個Bra!」

曾參選不同選美賽事 透過選美了解自己
選美出身的范莎莎,於2019年亞洲小姐競選獲得「季軍」、「最上鏡小姐」及「最具潛力主持獎」的殊榮而正式出道。原來莎莎有舖選美癮,早在參選亚洲小姐之前,就曾與今次共同拍攝廣告的張嘉琳及劉穎薇一同爭取過國際小姐香港賽區出線名額,最後由任職全職模特兒的張嘉琳勝出,並代表香港出戰該年總決賽,取得總決賽第九名,是香港參選國際小姐賽事以來獲得的最好成績!


范莎莎亦以此選美賽事累積經驗,參加2019年亞洲小姐競選,並獲得季軍名次。2019年亞洲小姐競選莎莎話:「選美係一個好奇妙嘅旅程,每一個選美過程都令我更認識自己,知道自己專長同能力可以行幾遠。唔會俾壓力自己,反而可以好好享受過程,陪伴自己成長唔係個個都做到,所以我覺得我好有信心,我可以行得更遠!」

新年願望工作順利 挑戰綜藝及劇集
提到2023年新年願望,莎莎提到:「我希望新一年可以專注做好主持工作,同時亦可以有機會參與多啲綜藝及劇集。」


@Bodibra #Bodibra #功能內衣 #美胸內衣 #心心功能內衣 #胸部提升 #范莎莎 #亚洲小姐
#國際小姐 #張嘉琳 #跨國小姐 #劉穎薇

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。