任暟晴新歌《Breath Away》聲夢傳奇2海外踢館賽版超過65萬點擊 歌迷會燈箱應援 26/11-02/12


任暟晴出道作新歌《Breath Away》推出兩週已超過65萬youtube 點擊率,成績驕人。Jasmine 歌迷會特別在天后地鐡站比歌迷打卡慶祝。第一個屬於Jasmine 嘅應援燈箱,同時也是聲夢2 學員第一個應援燈箱。不過正式MV 就未知幾時會推出,估計應該會2023年。

大家可以先睇睇Jasmine 既現場版

燈箱詳情
地點:天后地鐵站 (閘內, 大堂層)
日期:26/11-02/12

歡迎各位打完卡之後可以tag返 @jasminey_officialfanclub 同 @jasmineeyam

此燈箱純屬fans自資並委託FC籌備
感謝設計 @kfccoffee

圖片來源: IG:jasminey_officialfanclub

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。