梁悦晴中秋正日舉辦生日、公司周年紀念暨中秋佳節派對


9月10日除咗係中秋節之外,亦都係Lindzee梁悦晴的生日,適逢今年生日和中秋節之外,更重要嘅係Lindzee模特兒公司IMA MODEL INTERNATIONAL開幕一周年記念日,可謂四喜臨門!

為了慶祝咁重要嘅日子,Lindzee於10/9中秋節正日舉辦了生日、公司周年紀念暨中秋佳節派對慶祝一番。音樂好友都興奮地跳到台上彈琴彈結他打鼓jam歌,音樂把人連結在一起,興奮到不得了!

Lindzee說:「感謝各方好友在中秋佳節抽空前來祝賀,感謝大家幫忙佈置場地及準備功夫,希望大家有一個愉快嘅中秋假期,幸福團圓。另外想特別鳴謝送上兩個特別的蛋糕,一個是公主造型,一個是獨角獸造型,依家啲蛋糕造型真係美輪美奐,寓意一枝獨秀,希望大家天天開心,人人有工開!」


浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。