鍾達茵及侯慧寧分享簽名會 與譚國政暢談音樂


歌手鍾達茵(Pam)及侯慧寧(Connie)昨日(8月5日)出席於會議展覽中心一連三日舉行之「香港高級視聽展」及舉行新專輯 【Spirits】及 【infinite】分享簽名會。以往,在Theatre 2(演講廳2)嘅演唱及分享部份,去年因為疫情而停辦。今年雖然復辦,但演出場數就比以往減少咗好多!

Pam 說:「公司很難得爭取到一個演出時段,而且好開心今次係我第一次參與分享會,可以現場直接感受Hifi 樂迷嘅支持、熱情同埋愛戴添。」

Connie 覺得係個咁好既場地表演,有咁好既Hi-Fi。好感恩可以出到碟,同咁多朋友係咁大雨下到場支持,衷心感激。

分享會中Pam 及 Connie 即場分別演繹咗各自專輯中嘅4首歌,而Pam更加邀請咗專輯嘅監製譚國政(Davy),暢談分享是次Hifi專輯灌錄製作過程及當中的喜與樂!



浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。