《聲夢傳奇》人氣歌星姚焯菲、鍾柔美、張馳豪 甜美合照 Chok 住打卡

今個夏日,MCP CENTRAL & MCP DISCOVERY (新都城中心 2 期及 3 期) 將為大家隆重呈獻充滿藝術氣息的「LINE FRIENDS MEETS TENNESSEE LOVELESS: minini 夢幻色彩世界」。而主角更是一班首次在港登場的全新面孔,外型軟萌可愛的 LINE FRIENDS minini!minini 朋友仔屆時將會與大家一同暢遊 TENNESSEE LOVELESS 充滿繽紛色彩與愛的藝術世界,展開一場淘氣反斗夏日之旅,玩轉充滿繽紛喜悅及富有節奏感的出「色」暑假!

《聲夢傳奇》人氣歌星姚焯菲(Chantel)、鍾柔美(Yumi)及張馳豪(Aska),今日於 MCP CENTRAL & MCP DISCOVERY 出席活動,率先體驗多個打卡位及互動遊樂區。


Chantel 揚言自小是LINE FRIENDS 的忠實粉絲,家中更有不少 LINE FRIENDS 珍藏,一見到 7 米高的 MINI BROWN,即拉住 Yumi 一同打卡,興奮到齊齊「嘩嘩」聲驚嘆,少女心的她表示:「LINE FRIENDS 係我鍾意嘅人氣角色之一,可以親身睇到全球首次亮相的 7 米高超巨型 MINI BROWN,而 minini 仲要係全港首次亮相,能夠先睹為快,真係好開心、好震撼!」

近日剛完成學期考試的 Yumi 放下心頭大石,趁不用開工到商場玩吓、輕鬆一吓, Yumi 被可愛的minini 吸引著,童星出身的 Yumi 舞台經驗十足,面對鏡頭秒速「超模」上身,連環擺出多個靚 Pose,之後又親自操刀幫大家影相,她興奮地表示:「今次考試考得唔錯,所以心情都幾好,而且 Chantel 同Gigi 又返咗香港,好耐未試過齊人,期待之後有機會可以合體演唱。」

接著他們齊齊挑戰三大主題互動遊戲,「運動型男」Aska 首次試玩已經將每個波準確地運送到不同位置,輕鬆贏得獎品,他即得戚打趣道:「最近有玩開 wakesurfing,所以平衡力同反應力都好咗,玩呢啲遊戲自然難唔到我啦。」

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。