咖喱藝人何紫菲拍攝鹼性離子水廣告、加深認識能有利身心健康、逆齡及改善痛風症


咖喱藝人何紫菲Akimi 與咖喱兩小童星梁芯語、梁鈊詠、咖喱導演、一眾百優電商同事、百優電商馬老闆、與香港冠軍女馬評家朱一朱、大家都好高興完成拍攝鹼性離子水及8U-FX電解水生成器廣告。


何紫菲表示:「自從確診康復後、洗手、洗蔬果、消毒用品、煲湯水更加講究、更注重屋企、小朋友及健康細節、原來平時我哋嘅自來水係有好多氯氣、一般氯氣用喺泳池度消毒、自來水60%消毒水飲咗落肚、長期嚟講對身體、皮膚濕疹方面都唔健康。」

 


發現到原來都幾驚喜、鹼性水可以令到有食煙飲酒嘅皮膚面黃變返白淨、分解到體內酒精、咖喱導演嘅痛風症都變好咗。平時洗蔬果、我至少都浸15分鐘原來普通自來水係點樣都洗唔到防腐劑、鹼性水就可以幫我帶走到啲防腐劑。幸運我遇到8U-FX 鹼性離子水醫療級系列、鹼性離子水,就係擁有豐富的礦物質水 、礦物質微量元素、容易吸收、仲可以抗衰老。


今次拍攝好開心、雖然早上天氣比較曬、中午在室內換上露肩連身短裙拍攝時、雙手顏色、上半截白色、下半截黑色相映成趣、最終拍攝效果好、都值得、希望大家都飲到好水。

百優電商以客人健康為本、產品質效為尊的理念,竭誠為客戶提供優質的健康產品及服務。


百優電商所銷售健康儀器及產品,品質和效能上都獲得國際認同。產品獲得美國FDA、德國TUV、香港SGS、香港大學、日本食品認證中心及日本厚生勞動省等機構認可。

相信廣大市民因各位的出色表現而與(鹼)結良緣!多謝支持!

 
pH 值酸鹼度 8.0-9.5 之間就是鹼性離子水,擁有豐富的鈣、鎂、鉀、鈉及活性氫,可以抗衰老

中國新彊和田被國際醫學會列為世界長壽區之一,擁有崑崙山積雪融水,滲到地下,融入很多礦物質,山泉水成為不老丹,也是鹼性離子水,有利身心健康!

希望大家都重新認識我地每天都需要用的水、保護家庭各成員身體健康。鹼性離子水及8U-FX電解水生成器。

聯絡:[email protected]
何紫菲8u宣傳大使

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。