何嘉莉分享「田原香滴雞精」雙管齊下幫助調節免疫力


近來疫情好轉,終於可以暫時鬆一口氣!前陣子何嘉莉同家人都確疹病愈,大家康復初期的敏感咳嗽都已經好返,但係體力上就冇以前咁好,會容易攰,小朋友有時精神不集中,自己經常忘記事情。作為3個孩子媽媽、又要工作嘅我,都想搵一啲天然方便而且全家人都適合飲用嘅保健湯水,希望可以幫老公同小朋友補一補。

我記得之前坐月時飲滴雞精,可以比較溫和咁調理體質,啱啱發現田原香滴雞精出咗「癒後滴雞精」新配方,專針對新冠康復後嘅長線調理,舒緩後遺症症狀,咳嗽、易倦、嗜睡等。由身體內在開始保健嘅理念真係非常重要!

喺呢度分享下用左「癒後滴雞精」之後嘅感受,佢含有花旗參、麥門冬、玉竹桑葉、茯苓、白朮等,清熱補肺氣又可以補養脾胃,我飲咗之後,覺得真係恢復精神,氣管都有舒緩。平時可以用作流感或腸胃康復調理,我都有介紹畀啲媽媽朋友,加上而家流感期又到,加埋「靈芝滴雞精」雙管齊下幫助調節免疫力,常備喺屋企看門口。

滴雞精有台灣「健字號」認證可以幫助增強體力改善疲勞,令我覺得好有信心。一家大細健健康康、開開心心,相信係每一個媽媽的心願!

#媽媽的心願
#癒見健康
#田原香滴雞精調理身體大法

@tianyuanxianghk
[email protected]

推薦給各位媽媽>> #癒後滴雞精 :https://bit.ly/3N165Yp

浩楠

Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。