歌手王雯出道三個月獲歌曲獎大獲好評

0
0 views

出道短短三個月已經在Vip音樂榜得到熱爆歌曲奬,被問到有何感想,王雯表示:「非常多謝公司的栽培和鼓勵,亦都冇諗過自己作為新人可以喺這麼短的時間得到一個奬項,對於我來講係一個好大嘅鼓勵,知道我仲有好多空間需要進步和改善,我會繼續加油努力。」
其實我明年會喺樂壇全力發展,成為2018的新晉女歌手、稍後亦都會推出自己一首快歌《Call Me Nuna》,希望大家拭目以待!
我會繼續用我嘅活力健康希望帶到比大家正能量,我希望可以用我嘅歡樂令到每一位聽我歌睇到我嘅人都會開心,因為呢首歌嘅舞步都會有啲搞笑嘅動作!

SHARE
Previous article大賀兄弟陳力瑋代表台灣出戰2017年海洋先生
Stars-hk 創辦人, 希望建立一個只談專業, 不談八卦的娛樂資訊網站。 STARSHK 總監, 星雨文化 董事, 藝人及名人管理 項目:OTO 平台Artist-HK,活動統籌,

NO COMMENTS