秦芷瑤同周中去澳門拍攝飲食節目

0
0 views

秦芷瑤Rose去澳門拍攝飲食節目《港飮港食》同行既仲有巴金花Lily。Rose説:今餐真的很好味,係佢係澳門食得最正宗的葡國餐。唔止菜式賣相好,也相當美味!

Rose説:今餐真的很好味,係佢係澳門食得最正宗的葡國餐。因為這間葡國餐廳的菜式有200幾年歷史真係一代傳一代。所以第二到未必食到。當日菜式包括:八爪魚沙律、白酒蒸蜆、燒葡國黑豬肩胛肉、葡國有機黑乳豬、熱石上的有機牛、葡國有機山羊腿等… 更加唔少得靚靚紅酒啦。Rose話好味到全程冇停過口!


秦芷瑤去到澳門即刻去當地的媽祖閣廟拜一拜。希望來年好運,事業可以更加順順利利,而周中師傅就叫Rose求姻緣。告訴Rose女人事業固然重要,但姻緣更加不可以缺少。

Rose節目後感覺到自已好似肥左兩個Size即刻同小喵(NNl )、Lily三個人步行大三山進行減肥消脂活動。

NO COMMENTS