過百藝人齊撐王瑋「等愛的女人」見證音樂會記者會

0
495 views

昨日亞姐歌手王瑋Grace 以一身火紅色套裝造型於尖沙咀Bora Seafood 舉行「等愛的女人」見證音樂會記招。「仁美清敘」亞姐好友程瑤、羅霖、楊玉梅、張加慧Karie、張珮汶、陳麗文Polly及一眾藝人朋友周啟生、林偉、寇鴻萍、傅晉杰、漢洋、張羽希、羅銘偉、于天龍、張佳添、傅淖鈴Christine、李瑩瑩Apple、張煒、魏秋樺、李明清、吳麗珠、星雨文化趙雨彤Fion 等,上百位藝人好友出席支持,場面盛大。

王瑋現場獻唱歌曲《我的心裏只有你沒有他》大秀歌喉。Grace 說:「今次演唱會可以話係一圓夢想,知道攪個show 唔容易,會全力做好今次個Show。」

Grace音樂顧問周啟生(左一)演唱仲會打頭陣演出,聽講仲會為Grace作首新歌。

羅霖表示會買飛用金錢去支持王瑋演唱會。

協辦單位星雨文化趙雨彤Fion 出席支持王瑋

張佳添,張羽希

趙雨彤Fion,李瑩瑩Apple


攝: Mark Chung

NO COMMENTS